edward hoverhands, mannelijke seksualiteit in de knel

Mannelijke seksualiteit

Het juk dat Madonna in de jaren 80 heeft afgeworpen voor alle vrouwen collectief, lijkt te zijn opgenomen door mannen. Welk juk? Het verlangen naar seks is zondig. Aanraken is seks. Seks is verkrachting. Seks willen maakt je een slet of een viezerik.

Het hoverhanden is een direct gevolg er van. Zoek maar even op google images op “hoverhand” en je ziet heel veel plaatjes. Het is niet zo dat deze jongens bang zijn van de meisjes, het is niet zo dat die jongens een afkeer hebben van deze meisjes. In tegendeel: ze vinden ze juist superaantrekkelijk maar zijn bang als pervert, creep of viezerik te worden gezien.

Het zou namelijk best eens kunnen dat als ze hun hand op de schouder of bovenarm plaatsen ze perongeluk een borst schampen. Of de aanraking van de schouder zou misschien al geinterpreteerd kunnen worden als een poging tieten te voelen.

Een tweede aspect is dus dat jongetjes anders dan meisjes veel platonischer worden opgevoed.

http://www.filmsforaction.org/articles/touch-isolation-how-homophobia-has-robbed-all-men-of-touch/

“As much as gay men have faced the brunt of homophobic violence, straight men have been banished to a desert of physical isolation by these same homophobic fanatics who police lesbians and gays in our society.”

Wat we nodig hebben is een soort maddonna voor de man. Iemand die de mannelijke seksualiteit weer acceptabel maakt. De overspannen sfeer waarin alles een seksuele bijbetekenis krijgt en het gros van de seksuele verlangens als mentale afwijking lijkt te worden gezien zorgt voor ongezonde relaties.

Voor die hoverhanders die zich zorgen maken om de reactie: geef gewoon een waarschuwing en zeg “Pas op, ik pak je even vast voor de foto”.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op edward hoverhands, mannelijke seksualiteit in de knel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s